3 fördelar med att ta med tygpåsar till mässan

Dags för mässa? I så fall finns flera fördelar med att ladda upp med profilprodukter och däribland ett gäng snygga tygpåsar tryckta med företagets logga. Varför just tygpåsar till mässan? Jo, det finns flera fördelar med dessa, bland annat att dom är både användbara och populära.

Användbart

En av fördelarna med att ha med tygpåsar till mässan är för att det är en profilprodukt är både användbar och väldigt populär bland mottagarna. Produkter som faktiskt kan komma till användning i vardagen på något sätt ligger helt klart högt i topp och genom att välja sådana produkter går det att försäkra sig att dom kommer att användas. Därmed kommer varumärket att visas upp och spridas – till skillnad från när produkter som inte har något självklart användningsområde väljs.

Hållbart val

En annan fördel med att välja tygpåsar till mässan är att det är ett hållbart val. Dels finns många modeller gjorda av återvunnet material, dels väljer många att använda dessa kassar i stället för att köpa plast- och papperspåsar på affären. En modell av bra kvalitet kan användas om och om igen i många år – vilket sparar på både miljön och plånboken.

Billig marknadsföring

En annan fördel är att det är att det är ett billigt sätt att marknadsföra varumärket på. Fina kassar finns att hitta från runt 10 kronor styck så det är med andra ord ingen stor investering. Med tanke på att den här typen av profilprodukt är både användbar och populär hos mottagarna är chansen stor att kassarna kommer synas i matvaruaffärer, på stan och kanske i ett och annat fikarum.

Beställ tygpåsar till mässan

Att ha ett gäng tygpåsar till mässan har alltså flera fördelar och för den som inte har några på lager är det enkelt att åtgärda. Det finns flera återförsäljare av profilprodukter på nätet och många av dom har just påsar i sitt utbud.

Det brukar finnas mycket att välja bland och till exempel finns olika valmöjligheter när det kommer till följande punkter:

  • Färg
  • Material
  • Design

Ett tips är att göra beställningen i god tid före mässan. Det kan ta ett tag att trycka upp påsarna med företagsloggan och leveranstiderna varierar. Bättre att vara på den säkra sidan, helt enkelt!