Om

”Näringslivsbloggar” hittas hos ett flertal företag, organisationer och kommuner. Som exempel kan näringslivsbloggen hos Ystad.se och Simrishamn.se nämnas. På de webbplatserna är det bloggar som presenterar lokala företag och utvecklingen av näringslivet på orten. Denna näringslivsblogg har liknande inriktning – men vi är bredare och rapporterar om hur utvecklingen sker i hela Sverige.

De kategorier som nyheter kan hittas under är:

  • Lagar & Regler
  • Debatt
  • Företag
  • IT
  • Allmänna nyheter

Om oss

Näringslivsbloggen var en idé som föddes 2016 men som legat på is fram till att den nu är lanserad. Tanken har varit samma från början även om tiden inte räckte till i början. Idag är det tre personer som skriver de flesta artiklarna.

Sten Olsson
Är insatt i företagspolitiska frågor och har erfarenhet av politiskt arbete. Frilansskribent som även jobbar åt andra magasin som riktar in sig mot svenska företag.

Elisabeth Gustavsson
Småföretagarens bästa vän… Brinner för företagande och driver frågor kring utbildning, kunskap och förenklade anställningsregler.

Lena Axelsson
Projektledare för bloggen och har även samma yrke på sin ordinarie arbetsplats. Med ”var sak på sin plats” är hon en stabil klippa som driver projekten åt rätt riktning.